AKP-Cemaat-PKK-ISID

07.08.2014 17:25

Öncelikle Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nden bahsederken, rica ediyorum bir kisiye yüklenmeyelim. Mevcut iktidar Ak Parti hükümetidir ve Basbakan bir günah kecisi degildir..

Neden düne kadar Cemaat ile kol kolaydi sorusuna: Cemaatler de insan toplulukla
ri olduguna göre, elbette her ne kadar siyasetten uzak olsalarda, siyasetin yine de icindedirler. Gülen Cemaatini herkes dershaneleri ile tanidi. Yurt disindaki okullari birer Türkiye Cumhuriyet'i temsilciligi gibiydi. Bir devletin kendisini tanitmasi icin, yürekleri fethetmesi icin, bir cok kanada ihtiyaci vardir. Hem ekonomi sektöründe; is adamlari ve yatirimlari, hem sivil toplum kuruluslari ve nihayetinde Cemaat'te egitim düzeyinde aktif olan bir kurulustu..

Evet "Ne istedinizde vermedik" denildi, peki bu yanlis mi ? Sonucta Türkiye Cumhuriyeti'nin tanitimi icin bu firsattan daha güzel bir firsat olabilir miydi ? Ve neden destek görmesin ki ? Ben bu Cemaatte yer almayan birisi olarak diyorum, disaridan bakildiginda gercekten harika bir teskilatlanmaya sahipler ve yetistirdikleri insanlarda parmak ile gösteriliyor.. FAKAT;

Simdi geliyoruz fakat bölümüne; yillardir PKK terörüne cözüm bulamayan, hic adini duymadigimiz bir MIT imiz vardi. MIT eskiden olmasi gerektigi gibi calissaydi, acaba simdi PKK diye bir sey olur muydu ? Haberleri herkes izliyor, Cemaatin yetistirdikleri elemanlari devletin kilit noktalara yerlestirmis oldugunu herkes görüyor, simdi soruyorum, 12 yillik gecmisi olan Ak Parti'nin, 10 yil sonra bu olgunun gercek yüzünü görmesi, sizce de yine de kisa bir sürede olmadi mi ?

Ve görür görmez yerel secimlerden önce, Cemaata posta koymasi, sizce samimiyetinin göstergesi degil mi ? Secimlerden sonra da yapabilirdi, oy korkusu olsaydi !!

Düsünelim...

ISID olayina gelecek olursak; Türkiye simdiye kadar bir cok irili ufakli terör örgütü ile sorunlar yasadi. Hatirlayalim, benim yasim 33 daha cocuktum 90 li yillarda, her gün cöp kutulari patliyordu, her hafta birileri ya arabasinda imha ediliyordu, ya helikopteri düsüyordu, ya yollar kesiliyordu, ya kaciriliyordu vs. Nihayetinde sol sag davalarindan sonra PKK cikti ortaya. PKK bir Kürt Terör Örgütü degil, bunu artik cümle alem biliyor. Ermeni ve bir kac yabanci uyruklunun türettigi ve hedefinde Türk-Kürt catismasi olan bir örgüt..

Daha Erdogan ortada yokken (!!!) terör basladi (yani herseyden Erdogan sorumlu ya, bundan degil iste). Ve gece gündüz sehit haberleri izliyorduk, ben cocuktum artik psikolojim bozulmustu, haber bakamiyordum. Bir taraftan diyordum, EN BÜYÜK ASKER BIZIM ASKER, ama bakiyordum ki bizim asker üc bes bin kisinin hakkindan gelemiyor ve ha bire kendileri sehit oluyor, gelinler dul, cocuklar yetim kaliyor. Aklim ermiyordu..

Güneydogu senelerce ötekilestirildi. Bati'da olan egitim, saglik ve is imkânlari oraya gitmedi.. NEDEN ? Cünki orda terör vardi. Okullar, saglik ocaklari az mi bombalandi ? Hal böyle olunca diger hükümetler hep ihmal etti bu bölgeyi, hizmet degil, asker gönderdi ! Ve Kürt halki iyice hircinlasti, cünki kaderine terk edilmisti ! Ve PKK ya destek oldu !

Ve Ak Parti farkli bir cözüm üretmek istedi. PKK ile, Öcalan ile ayni masaya oturmak. Ve ne oldu ? Sehit haberleri artik yok. Bu hükümet anladi ki, eger o bölge ve cografyada istikrari saglamak istiyorsak, bu savas durmali ve akil ile bu savasa bir cözüm getirmeliyiz. Kürtlere sahip cikip, aradaki yabancilari ayiklamaliyiz..

Gezi olaylarini düsünün. Insanlar özgürlükleri icin yakip yiktilar. Ki, hepsi de egitimden sagliktan ve sosyal aktivitelerden nasibini almis "AYDIN" insanlar..

Simdi yillarca ötekilestirilen Kürtleri düsünün, bence az bile yaptilar !!! Sadece empati gerekiyor.. Kizmayin ve hemen 35000 sehit verdik demeyin. Onlar hepimizin sehitleri..

Ve Barzani ile bulusmada 50 yillik petrol anlasmasi imzalandi, sadece Siwan Perwer esliginde, Ibrahim Tatlises türküleri ile HALAY CEKILMEDI.. Bu demek oluyorki, Türkiye Devleti hükmettigi eski cografyaya iniyor. Birileri bundan rahatsizdi ve aninda ISID i devreye soktu.. Türkiye'nin üzerine saldi..

Yillarca bize TÜRK'ÜN TÜRK'TEN BASKA DOSTU YOKTUR denildi, ama bu denilirken hep Ortadogu Cografyasi gösterildi. Peki Ingilizler ? Almanlar ? Fransizlar ? Bunlar bizim dostumuz mu ? Elbette degil. Bizim Ortadogu'ya inmemizi istemiyorlar. NEDEN ? Cünki Irak petrolu olsun, cografyanin diger bölgelerinde olsun genelde Fransiz ve Ingiliz petrol sirketleri var ! Biz inersek oraya, hem cografya kazanacak, cünki adil bir gelir dagilimi olacak, ve tabiiki Türkiye kazanacak..

Bakin Der Spiegel dergisi hem Gezi olaylarinda 16 sayfa Türkce baski yapti, ki hedef Erdogandi ve simdi yine yapti, secimlerden bir kac gün önce.. Niye ? Bunlarin derdi ne ? Bizi, yani Türkleri cok mu seviyorlar ? Bizi seviyorlarsa, niye Almanya'da yasayan Türkleri ücüncü sinif vatandas olarak görüyorlar ? Sevdiklerini burda da göstersinler ! Di mi ama :))

Bence bizim müslümandan baska dostumuz yok... Ve Fransiz, Ingiliz, Alman, Ispanyol sömürgesinden kurtulmanin cabasini veren Latin Amerika, Afrika.. Onlarda bizim arkamizdalar.. Görmüyor musunuz ?

(Tüylerim diken diken oldu)

Ve müslümandan baska dostumuz yok; iste bu yüzden de Misir'dan Mursi gönderildi ve üc yildir Suriye halkini katleden Esad'a kimsenin sesi cikmiyor. Cünki onlar giderse, ISLAM cografyasi canlanir, onlar var iken, kan aglar, agliyor.. Istedikleri de bu.. !

Dünyanin neden se
si cikmiyor ? Oysaki Gezi olaylarinda 24 saat canli yayindaydilar, aynisini neden Filistin'de ve diger katliam olan ülkelerde yapmiyorlar ?

Esad, bizim halkimizi katlediyor. Netanyahu bizim insanlarimizi katlediyor. Bu yüzden ses cikmiyor ! Bizim halkimiz, cünki Suriye ve Filistin Osmanli'dan yadigâr. Bir tarihci ne diyor biliyor musunuz ? SURIYE'NIN YARISINDAN COGU TÜRK; AMA BILMIYORLAR; ARAP OLDUKLARINI SANIYORLAR ! Demek ki Esad biliyor Türk olduklarini, yoksa neden kendi halkini katletsin ki ? Yürek mi dayanir ? Vicdan mi ?

Suudilere deginmeye hic gerek yok. Onlar petrollerini Ingilizlere peskes ceken, müslüman kilikli, ne idügü belirsizler. Bir ara okumustum Kraliyet ailesinin hayatini, hatta yahudi olduklarini yazanlar bile var ! Müslüman insanin yasam tarzini yasamiyorlar. Bu yüzden Türkiye'nin yaninda degiller, karsisindalar !

Yani anlayacaginiz, Ekmeleddin = Esad; Ekmeleddin = Sisi.. Bu ne yazik ki böyle..

Coca Cola'nin Ekmeleddin'e gizli destek verdigini biliyor muydunuz ? Olaylar cok karisik..

Bazen Ekmeleddin'in babasinin öcünü aldigini bile düsünmüyor degilim. Ne de olsa CHP'nin serrinden Misir'a kacmis. Yoksa ki koca Prof. nasil olurda bu kadar ürkek, korkak ve Istiklâl Marsi'ndan habersiz olabilir ki !? Belki de ona oy vereceklere, "Verme" diye kendisini kurban ediyor bu gibi davranislar ile.. Belki secimlerden sonra CHP'nin köküne kibrit suyu dökecek ve SÜRPRIZ diyecek.

Farz edelim ki, babasi umurunda bile degil, gercekten bir projenin eseri. Ekmeleddin Ihsanoglu'na oy vereceklere soruyorum: EGER EKMELEDDIN BABASININ RUHUNU CHP'YE SATTIYSA; BIZI NIYE SATMASIN ? Iyi düsün, öyle oyunu ver !

Demirtas'a verin, en azindan saglam bir muhalefet, ve davasinda samimi ! En azindan o da kendince MILLI !

Imza..

Sade bir vatandas..